top of page
GODDESS.png

THE GODDESS CODE

Du har koderna inom dig för ett erotiskt, sexigt, kärleksfullt, lekfullt, flörtigt liv i överflöd där du är Gudinnan i ditt eget himmelrike. Det är sanningen om vem du är på det sätt det är menat att komma fram i ditt unika uttryck. Din inre kärna av feminin visdom och din autentiska essens. Din inre essens kan glömmas och gömmas men aldrig förstöras.

 

Allt du behöver göra för att ta tillbaka din sexyness och din orgasmiska blueprint är att villigt säga ja till DIG SJÄLV och dedikera dig till processen. Ett liv av våthet, glädje och din "No fucks given" attityd för att leva livet på dina villkor och där du tillåter dig att älska sex och njuta med din kropp på det sätt du önskar.

 

Att vara kvinna passar inte in i några mallar och erotisk energi kommer inifrån. Du är kvinnan genom att kanalisera din feminina energi på det sätt du vill. Det handlar om att älska allt med oss själva precis som det är nu, fira oss själva för vi är redan fantastiska och från den platsen attrahera in mer magi i livet. När du tar tillbaka din sexuella power så förändras ditt yttre i harmoni med det. Det handlar inte om att bli någon annan utan komma hem till den vi redan är djupt inombords. Orgasmisk bliss är din födslorätt, att vara vild och fri. Låt ingen frigid människa eller din inre nunna få dig tro nåt annat!

 

Det finns oändliga nivåer av orgasmiska blissful states att uppnå och alla har en inre Sex Gudinna redo att leka FULLT UT på det sätt hon vill utan begränsningar!

Är du redo att hänge dig i till ditt mest fantastiska sexliv, fullt av intimitet och kärlek och organiskt liv på alla plan och säga JA till dig idag och resten av ditt liv babe?

Anchor 1
G1.png

MODUL 1
THE GODDESS OF LOVE

Kärleken är den högsta frekvensen och grunden till all transformation och läkning. Många har ett blockerat hjärta vilket begränsar vår förmåga att känna och leva från hjärtat. Vi vill låsa upp vår inre kärna av villkorslös kärlek i första hand till oss själva. Vi får vad vi är och inte vad vi gör. Med ett öppet hjärta kan vi älska allt som det är precis just nu och oss själva som vi är. Då menar jag allt, vår kropp, vår personlighet och framförallt vår magiska fitta. Skamlös villkorslös kärlek. Vi är redan hela och allt finns redan inom oss redo att frigöras. Kärlek, icke-dömande och acceptans är ledorden. You are the lovestory of your life. 

G2.png

MODUL 2
GODDESS OF SENSUALITY

Sensualitet handlar om total närvaro och att uppleva livet med hela oss. När vi lever ett sensuellt liv så tillåter vi oss att se världen så färgstark den kan vara. Färgerna bli klarare, ljuden blir vackrare, beröringen blir blissful, allt smakar mer och lukterna mer ljuvliga. Sensualitet är att bli ett med oss själva och våra upplevelser. Det är dags att lugna din tänkande hjärna och väcka dina sinnen inklusive ditt sjätte sinne, din interoception - förmågan att känna ditt inre och din intuition. Vi mjuknar in i den ljusa feminina energin och hittar vår sårbarhet, öppenhet och blir mottagliga för allt runtom oss.

G3.png

MODUL 3
GODDESS OF ECSTASY

Kärlek och sexualitet blir extas när vi slutar kontrollera hur en upplevelse ska vara och istället tillåter oss att vara fri och vilda. Vår vildhet har oftast blivit begränsad av att vi, framförallt som kvinnor, behöver vara fina flickor och se ut och bete oss på ett sätt som är behagligt. Episkt och extatiskt sex kräver att vi släpper taget och hänger oss fullt ut. Vi vågar vara råa,  primala och uttrycksfulla. Vår sexualitet blir vår lekplats där vi tillåts att vara nyfikna och utforskande utan att hålla oss tillbaka. Vi tillåter oss tända (på) oss själva och vår mörka feminina energi. Släpp din inre skamlösa slampa och din heta inre hora fri!

G4.png

MODUL 4
GODDESS OF INNOCENCE

En viktig del för att låsa upp vår fulla erotiska potential är att läka vårt inre och komma i harmoni i vår maskulina och feminina energi. Vi kan förlåta mycket i sinnet men vårt nervsystem håller blockeringar som vi inte är medvetna om. När vi hittar vår inre maskulina kraft och var feminina kraft och läker vår relation till dom båda så blir vi trygga. Vårt inre barn är den som håller krampaktigt vill kontrollera allt för att försöka skydda sig. Genom att ge oss själva det vi behöver och ta hand om våra inre sår så lugnar vi delarna som håller tag i det som håller oss tillbaka. Från attachment till detachment. Sex är lek för vuxna men ett nyfiket sinne likt ett barn är förutsättningen för att vi ska kunna leka fullt ut.

G5.png

MODUL 5
GODDESS OF POWER

Din sexighet är din power, inte genom linsen av det manliga  ögat där ”sexig” ser ut på ett speciellt sätt utan där vi tar tillbaka vår sexiga power för oss. Vi vågar vara flörtiga och förföriska från en plats av inre power och vet att vår sexualitet och vår njutning är för oss. Vi är värdiga och förtjänar ett liv av förkroppsligad erotik och leva livet på våra egna villkor. Vi tar plats och vet när vi är ett HELL YES eller ett FUCK NO. Vi pratar om fantasier, kinks och vågar gå dit vi inte vågat gå tidigare. Vi pratar om pengar och annat som samhället skapat en negativ känsla kring så du som en självständig, självsäker kraftfull kvinna ska kunna leva skamlöst på alla plan. Gör dig redo för att kliva in och ÄGA din sexiga power och känna dig tänd på livet.

G6.png

MODUL 6
GODDESS OF MAGIC

Det är dags att gå djupare in i mystiken och den magi som finns inom dig. Öppna upp oss djupare för vår orgasmiska energi och låta den kraften flöda fritt för att manifestera våra våta drömmar. När sex blir något bortom det fysiska så blir det divine. Det är inte bara fantastiskt sex utan det är sex bortom vad vårt mänskliga sinne ens kan föreställa sig. Det är ett liv där det fysiska, mentala, emotionella och spirituella smälter samman till bliss. Det är roligt att släppa sin inre sexiga häxa fri. Dina vibrationer blir gränslösa och du slår igenom glastaket och din sexuella potential når nya höjder.

PRAKTISKA DETALJER

Programmet är i 24 veckor och sker tillsammans i grupp med teori som vi sen använder i kroppsbaserade processer för att förkroppsliga och integrera det på djupet.

 

Vi har en Telegram-grupp för att kunna dela våra erfarenheter och hedra allt i processen där jag under vardagar modererar och peppar men den är främst för er att tillsammans connecta. Högt och lågt, allt är välkommet för en Gudinna hedrar allt. Allt med dig är heligt och vi firar varje steg på vägen tillsammans i kvinnlig gemenskap.

Du får playbook för varje modul för djupare transformation och integrering genom att reflektera och tydliggöra i skrift för ökad medvetenhet.

Vi ses 1,5 timme live på zoom måndagar och onsdagar kl 20.

Programmet startar 3 juli 2023.

ALL SEXIG KÄRLEK,
ANNA

QUEEN EMPOWERMENT & HOLISTISK SEX COACH

bottom of page