top of page
EMPRESS.jpg

THE EMPRESS CODE

För kvinnan som är redo att förkroppsliga sin erotiska power inifrån och ut. Som vill leva sitt liv som THE EMPRESS i sitt eget sexiga inre imperium och låta det speglas i sitt yttre. Som vill leda ett vått, hett sexigt liv förkroppsligad i sin feminina energi och hänge sig fullt ut i sovrummet (eller var hon nu ville leka) och utanför. 

För dig som är redo att vakna kåt på livet!
 

DISCLAIMER

Detta är inte för kvinnan som vill fortsätta leva ett torrt liv, som inte är redo att utmana sina rädslor och inte vill leva ett erotiskt "I don't give a fuck" liv.

 

I vårt intima space för 1 on 1 coaching skräddarsyr jag allt från våra sessioner till dina juicy pleasure practices som är dina erotiska lekstunder mellan sessionerna.

 

I sessionerna guidar jag dig intuitivt stund för stund in i din kropp i ett tryggt och kärleksfullt space men där jag också ger dig kärleksfull spanking för att du modigt ska luta dig utanför dina gränser in i dina rädslor och bryta igenom dina blockeringar till andra sidan.  Bortom dina rädslor finns all njutning och väntar på dig.

 

INKLUDERAT
1:1 coaching varannan vecka 90-120 minuter för att kunna gå djupt.

Telegram support på vardagar för djupare integrering, motivation och ytterligare guidning.

Skräddarsydda pleasure practices och inre och yttre actionssteps mellan sessionerna för din transformation.

Min djupaste dedikering och comittment till dig.

 

Du har koderna inom dig och jag kommer ta dig inåt för att upptäcka all magi som finns i dig och väntar på att aktiveras. Det kommer bli sexigt, lekfullt men också utmanande då du stretchar dig utanför din comfortzone.

ANSÖK FÖR ATT SE OM VI ÄR EN MATCH MADE IN SEXY HEAVEN

bottom of page